Asiakaspalvelu 050 - 326 4746 tai info@rckrentals.fi

RCK Rentals -keittiövuokraus

Vuokraa valmiiksi varusteltu suurtalouskeittiö. Vaivaton sekä kustannustehokas tapa järjestää jakelu- tai valmistuskeittiö lähelle asiakkaitasi.

RCK Rentalsin keittiövuokraus tarkoittaa joustavaa ja laadukasta yhden tiskin palvelua, jossa asiakkaalle toimitetaan juuri sellainen tuotantotila ja sen sisältämät palvelut kuin tarve vaatii. Konseptin tarkoituksena on taata asiakkaille tarpeen mukainen kotimainen ruokapalvelu, asianmukaiset tuotantotilat sekä ammattitaito alusta loppuun.

Konsepti sisältää kaikki valittavissa olevat keittiömallit. Vuokraamalla keittiö voidaan turvata katkeamaton ruokapalvelu kaiken kokoisissa tarpeissa sijainnista riippumatta. Vuokratilat on kätevä tapa toimittaa keittiö lähelle asiakkaita, korvaamaan tilapäisesti keittiö rakentamisen ajaksi.

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat rakennusyhtiöiden työmaat, voimalaitokset, oppilaitokset, hotellit sekä sairaalat. Vuokrakeittiöt toimivat hyvin myös silloin, kun kausisesongin ajaksi tarvitaan tilapäistä lisäkapasiteettia.

Henkilökunnalla tai ilman

Keittiötoimitusten yhteydessä asiakkaalla on mahdollisuus valita mukaan myös keittiöhenkilökunta, josta RCK Rentals Oy vastaa.

Pyydä tarjous meiltä nyt!

Pyydä tarjous meiltä nyt!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. RCK Rentals on maan johtava siirrettävien suurkeittiöiden toimittaja.

Asiakaspalvelu

Arkisin 07:00 - 16:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Takkatie 22
00370 Helsinki

Myynti- ja vuokrauspalvelut

Kimmo Lagström
040-515 6985
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olavi Summanen
puh: 050–321 97 27
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

RCK Rentals

Sähköinen asiointi

Pyydä tarjous palveluistamme tai ota yhteyttä lomakkeella


Ota yhteyttä

Raksa Catering Oy

Tutustu Raksa Catering Oy

Asiakasryhmät

 • Rakennustyömaat Pohjoismaissa
 • HoReCa -ala
 • Voimalaitostyömaat
 • Paperi- ja sellutehtaat
 • Laivateollisuus
 • Kaivosteollisuus
 • Kuntayhtymät
 • Sairaalat
 • Puolustusvoimat
 • Kisatapahtumat
 • Talviurheilukeskukset

RCK Rentals

Olemme Suomen johtava tilapäisten valmistus,-ja jakelukeittiötilojen valmistaja, myyjä, vuokraaja sekä jakelija. Meillä on vahva osaaminen toteuttaa innovatiivisilla ratkaisuilla valmistus ja jakelukeittiöitä, laatutietoisille asiakkaillemme kaikkialle Pohjoismaissa. Kaikki keittiömallimme ovat suunniteltu kaikkineen erikoisratkaisuineen Pohjolan koviin talviolosuhteisiin. Olemme huomioineet pohjolan kovat talviolosuhteet kaikissa tekemisissämme kuten vesi ja viemäriputkien asennuksissa keittiöparakeissa.