Asiakaspalvelu 050 - 326 4746 tai info@rckrentals.fi

Kitchen factory

Meillä on pitkä kokemus laadukkaiden ja toimivien valmistus- ja jakelukeittiöiden rakentamisesta. Tuotantotilamme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä. Mallistomme kattaa monia malleja valmistus- ja jakelukeittiöhin.

Valmistus- ja jakelukeittiöparakit, valmistus- ja jakelukeittiövaunut ovat suunniteltu keittiöammattilaisten toimesta vastaamaan nykyaikaisia ja tehokkaita vaatimuksia. Toteutamme keittiöitä täysin räätälöitynä asiakkaan toiveen mukaan.

Kaikille keittiöillemme on yhteistä se, että ne ovat täysin varusteltuja ja valmiiksi asennettuja yksiköitä, joissa täyttyvät suurkeittiöiden vaativimmatkin tarpeet.
Keittiömme ovat terveystarkastajien hyväksymiä. Keittiöt voidaan varustaa sähkö- tai kaasulaitteistoilla.

Toimitamme keittiöratkaisuja eri puolille Suomea, Pohjoismaihin sekä Balttiaan tarvittaessa asennuksineen ja LVIS-töineen.
Ulkonäöltään keittiöt voidaan sovittaa myös asiakkaan brändiin sopivaksi.

Rakennamme myös valmistus- ja jakelukeittiöitä kiinteistöihin. Mikäli asiakas haluaa kartoittaa omiin yritystiloihinsa valmistuskeittiö tai jakelukeittiöratkaisuja, me voimme antaa suunnitelman ja tarjouksen.

Huomioithan, että mikäli Teillä ei ole vielä omaa valmistus- tai jakelukeittiötä kiinteistössänne, se voidaan toteuttaa varsin helposti ja kustannustehokkaasti. Tämä on vaivaton tapa tuottaa henkilöstölle oma ruokala.

Ota yhteyttä, niin me kerromme miten yhteistyössä voimme hankkeen toteuttaa. Omalla henkilöstöruokalalla saadaan luotua kustannussäästöjä säästyneen ajan kautta ja ennen kaikkea henkilöstöruokailulle on riittävä aika päivän katkaisemiseksi.

 

Pyydä tarjous meiltä nyt!

Pyydä tarjous meiltä nyt!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. RCK Rentals on maan johtava siirrettävien suurkeittiöiden toimittaja.

Asiakaspalvelu

Arkisin 07:00 - 16:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Takkatie 22
00370 Helsinki

Myynti- ja vuokrauspalvelut

Kimmo Lagström
040-515 6985
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olavi Summanen
puh: 050–321 97 27
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

RCK Rentals

Sähköinen asiointi

Pyydä tarjous palveluistamme tai ota yhteyttä lomakkeella


Ota yhteyttä

Raksa Catering Oy

Tutustu Raksa Catering Oy

Asiakasryhmät

 • Rakennustyömaat Pohjoismaissa
 • HoReCa -ala
 • Voimalaitostyömaat
 • Paperi- ja sellutehtaat
 • Laivateollisuus
 • Kaivosteollisuus
 • Kuntayhtymät
 • Sairaalat
 • Puolustusvoimat
 • Kisatapahtumat
 • Talviurheilukeskukset

RCK Rentals

Olemme Suomen johtava tilapäisten valmistus,-ja jakelukeittiötilojen valmistaja, myyjä, vuokraaja sekä jakelija. Meillä on vahva osaaminen toteuttaa innovatiivisilla ratkaisuilla valmistus ja jakelukeittiöitä, laatutietoisille asiakkaillemme kaikkialle Pohjoismaissa. Kaikki keittiömallimme ovat suunniteltu kaikkineen erikoisratkaisuineen Pohjolan koviin talviolosuhteisiin. Olemme huomioineet pohjolan kovat talviolosuhteet kaikissa tekemisissämme kuten vesi ja viemäriputkien asennuksissa keittiöparakeissa.