Asiakaspalvelu 050 - 326 4746 tai info@rckrentals.fi

Monivuotinen yhteistyö Ahveniston sairaalahankkeen kanssa

Yhtiömme on sopinut yhteistyöstä Ahveniston sairaalan ( Assi-hanke) kanssa. Ahveniston sairaala on tulevaisuuden terveydenhuollon ja uuden sukupolven sairaala sekä palvelukeskus, jota rakennetaan Ahveniston luonnonpuiston kupeeseen Hämeenlinnaan.

Toimitamme kohteeseen tilapäiset valmistuskeittiötilat suurkeittiölaitteineen sekä ruokasalitilat kalusteineen. Raksa Työmaaruokalat operoi ja vastaa ravintolatoiminnoista työmaa-alueella rakentamisen ajan. Työmaan kesto useampia vuosia.

Helenin voimalaitostyömaa, Helsinki

Yhtiömme on aloittanut yhteistyön Helsingin Vuosaaren voimalaitostyömaalla Helen Oy;n kanssa. Toimitamme alkavaan kohteeseen väliaikaiset valmistuskeittiöratkaisut, ruokasalitilat kalusteineen sekä keittiöhenkilökunnan.

Kohteen kesto useampia vuosia.

Valmistuskeittiöratkaisuja Meilahteen

RCK Rentals toimittaa avaimet käteen-periaatteella uusia keittiöratkaisuja Meilahden Siltasairaalan työmaalle.

Lisäksi muita kohteita on mm Vantaan Energian voimalaitostyömaa 2020 Vantaalla

Uusia valmiskeittiöratkaisuja

RCK Rentals on toimittanut ammattikeittiöratkaisuja asiakkailleen erilaisiin kohteisiin. Keittöt palvelevat asiakkaiden väliaikaisia tarpeita palvelu- ja teollisuussektoreilla.

Olemme toimittaneet uudet upeat keittiöt seuraaviin kohteisiin:

 • Helsinki-Vantaan Lentokentän T2 työmaa
 • ravintola Volkoffille Lappeenrantaan
 • Loviisaan Cafe Restaurant Saltbodanill
 • Stora Enson tehtaille

Keittiöt mahdollistavat katkeamattoman ruokahuollon työmailla ja tarjoavat mahdollisuuden valmistaa ruokaa ajanmukaisilla laitteilla ja tiloilla.

Uusia valmistuskeittiöitä työmaille

Yhtiömme on toimittanut valmistuskeittiöratkaisut HUS/ Siltasairaalan sekä Campus Myllypuron työmaille. Siltasairaalan hankkeen kesto on useita vuosia.

RCK Rentals uuteen yhteistyöhön

Raksa Catering Oy ja RCK Rentals Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa RCK Rentals Oy valmistaa kaikki Raksa Catering Oy:n liiketoimintaan menevät tilapäiset valmistus,- ja jakelukeittiö-yksiköt.

RCK Rentals Oy on kotimainen toimija, joka valmistaa tilapäisiä valmistus,- ja jakelukeittiöratkaisuja teollisuuden tarpeisiin sekä HoReCa toimialalle innovatiivisia tilapäisiä valmistuskeittiöitä, esivalmistus- ja jakelukeittiöratkaisuja sekä astiahuollon tilaratkaisuja. Raksa Catering Oy on työmaaruokailun edelläkävijä Suomessa. Pitkäaikaiset keittiöalan ammattilaiset osaavat toimia vaativissa teollisuuden työkohteissa palvelu- ja asiakaskonseptimme mukaisesti, jolloin asiakkaat saavat osaavaa ja laadukasta ruokapalvelutuotetta päivittäin.

Uusia tilapäisiä keittiöratkaisuja

RCK rentals Oy on toimittanut uusia tilapäisiä keittiöratkaisuja, jotka on suunnattu HoreCa ja kuntasektorille. Lisäksi toimitamme Helsingin Kalasatamaan kolmen valmistuskeittiön kokonaisuuden ruokailutiloineen syksyn 2017 aikana.

Kala1
Kala2

Koulutilojen saneeraus Lohjalla

RCK Rentals Oy toimittaa tilapäiset keittiöt Lohjan kaupungille koulutilojen saneerauksen ajaksi.

Tilapäiset keittiöt ovat suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa ja räätälöity tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi.

Toimitukset Lohjalle alkavat elokuun alussa ja ovat valmiit vastaanottamaan asiakkaansa koulujen alkaessa. Tilapäiset keittiöt palvelevat Lohjalla noin vuoden ajan.

Keittiökapasiteetti kasvaa

RCK Rentals kasvattaa siirrettävien keittiöyksiköiden kapasiteettia voimakkaasti vuoden 2016 - 2018 aikana. Kapasiteetin kasvu mahdollistaa joustavammat toimitukset kotimaassa sekä Pohjoismaissa. Keittiömallit varustetaan laadukkailla, ammattilaiskäyttöön suunnatuilla laiteratkaisuilla sekä tehokkaalla ergoniomialla.

Lue lisää

Uudet valmistuskeittiömallistot

Olemme aloittaneet suunnittelutyöt uuden sukupolven valmistuskeittiömallistosta. Keittiöt suunnitellaan kattamaan mahdollisimman montaa erilaista käyttötarvetta sekä käyttäjäryhmää. Suunnittelutyössä käytämme hyväksi monen vuosikymmenen kokemusta valmistuskeittiöistä sekä asiakkailta saatua palautetta.

Lue lisää

Pyydä tarjous meiltä nyt!

Pyydä tarjous meiltä nyt!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. RCK Rentals on maan johtava siirrettävien suurkeittiöiden toimittaja.

Asiakaspalvelu

Arkisin 07:00 - 16:00
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Takkatie 22
00370 Helsinki

Myynti- ja vuokrauspalvelut

Kimmo Lagström
040-515 6985
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olavi Summanen
puh: 050–321 97 27
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

RCK Rentals

Sähköinen asiointi

Pyydä tarjous palveluistamme tai ota yhteyttä lomakkeella


Ota yhteyttä

Raksa Catering Oy

Tutustu Raksa Catering Oy

Asiakasryhmät

 • Rakennustyömaat Pohjoismaissa
 • HoReCa -ala
 • Voimalaitostyömaat
 • Paperi- ja sellutehtaat
 • Laivateollisuus
 • Kaivosteollisuus
 • Kuntayhtymät
 • Sairaalat
 • Puolustusvoimat
 • Kisatapahtumat
 • Talviurheilukeskukset

RCK Rentals

Olemme Suomen johtava tilapäisten valmistus,-ja jakelukeittiötilojen valmistaja, myyjä, vuokraaja sekä jakelija. Meillä on vahva osaaminen toteuttaa innovatiivisilla ratkaisuilla valmistus ja jakelukeittiöitä, laatutietoisille asiakkaillemme kaikkialle Pohjoismaissa. Kaikki keittiömallimme ovat suunniteltu kaikkineen erikoisratkaisuineen Pohjolan koviin talviolosuhteisiin. Olemme huomioineet pohjolan kovat talviolosuhteet kaikissa tekemisissämme kuten vesi ja viemäriputkien asennuksissa keittiöparakeissa.